Unieke bedrijfservaringBij u op locatie

Een prachtig mooi beeld op de digitale televisie met allerlei extra mogelijkheden zoals tv gemist of on demand. De wijde wereld in handbereik via internet. Familie die u niet vaak kunt zien is bereikbaar via mail of videochat. Alle informatie die u wilt inzien is openbaar via Google. Het gemak van een product kopen zonder uw huis uit te hoeven. Film of muziek streamen direct op een tablet op computer.
Creëer uw eigen ervaring

Techniek kan een zeer grote verbetering zijn van het huidige leven. Zeker voor senioren waarbij de wereld steeds kleiner lijkt te worden.

Maar dan werkt het opeens niet meer goed of zelfs helemaal niet. Het genot van alle mooie nieuwe technieken veranderd plots in frustratie en verwarring.
Verras uw zakenrelatie

Ineens wordt er verwacht dat u precies weet hoe de apparatuur werkt. Uw provider stelt vragen die u niet begrijpt en gebruikt een technisch jargon waar u geen weet van heeft. Een eventuele monteur rommelt wat in uw huis en zegt dat het probleem verholpen is òf dat het probleem niet bestaat omdat u iets verkeerd doet. U blijft achter met een hoop vragen, een factuur van de monteur en heel vaak met dezelfde problemen die zich wederom voor doen.
Een monsterlijk feestje

Uw internet en televisie provider heeft echter vele klanten. U bent een zeer klein gedeelte van de verantwoordelijkheid die het bedrijf heeft naar zijn klanten. Ze zullen binnen hun verplichtingen de storing oplossen. Maar meer service verlenen en echt naar uw ervaringen luisteren kost tijd en tijd is geld.

Het zorgt ervoor dat u als klant met een hoop vragen en ongemak kunt blijven zitten:Terug naar boven

Agenda

Hieronder vindt u een de agenda van GoudsGenot©. Alle aankomende evenementen, braderieën en speciale locaties waar GoudsGenot© te vinden zal zijn met onze ambachtelijke stroperige producten.

  • September 2016:
  • Oktober 2016:
  • November 2016:
  • December 2016:
  • Januari 2017:
  • Februaroi 2017:
  • Maart 2017:
Unieke zorg

Wij vinden uw ervaring het enige dat belangrijk is. Dat is dus ook hetgeen waar wij mee aan de slag gaan. We luisteren goed naar uw perspectief en ervaringen met de diensten en apparatuur.

We onderzoeken samen met u waarom "het niet werkt". Soms blijkt het een storing te zijn. Soms is het verkeerd gebruik. Af en heeft u gewoon onhandige apparatuur gekregen. Maar heel regelmatig is het een kwestie van samen kijken naar het probleem, goed luisteren naar uw ervaring en vervolgens op de juiste wijze uitleg en een oplossing geven.

Storing, onhandige apparatuur, onduidelijk gebruik. Het maakt eigenlijk niet uit wat de oorzaak is en u moet niet gedwongen worden om alle techniek te leren en begrijpen. Het gaat om uw ervaring. Het moet voor u gewoon werken.

Dat is UW ervaring en dit is wat HetWerktNiet.nl voor u kan en zal doen.

Meer informatie over de klanten groep

Next

Unieke werkwijze:

Service en zorg

Wij komen niet alleen uw probleem oplossen. Door een zorgzame methode van werken bieden wij een oplossing voor frustratie en vragen die eerder nooit beantwoord werden.

Wanneer onze monteur bij u weg gaat, kunt u echt gaan genieten van uw diensten.


Deskundig

Onze jaren ervaring in de zorgsector smelt samen met vele jaren ervaring bij een grote provider als technisch monteur. Deze uitzonderlijke combinatie resulteert in een menselijke en zorgzame monteur met alle kennis om uw problemen echt op te lossen.


Begrijpelijk

Iedereen kan de techniek begrijpen tot een punt waarop het gebruik ervan een genot is. Wij nemen de tijd voor u en door onze ervaring is de uitleg begrijpelijk.


Flexibel

Antwoorden leiden tot nieuwe vragen, wij begrijpen dat. Een storing die opgelost is, kan leiden toe een ander verzoek, wij begrijpen dat. U wilt ook van alle mogelijkheden gebruik maken, wij begrijpen dat.

Stel de vraag en u zult merken dat wij verder met u meedenken.


Sociaal

Techniek kan veel effecten hebben op mensen. Als het bij u onbegrip, ongemak, onrust of frustratie oplevert bent u niet de enige. U hoeft zich echter niet langer lastig of ongemakkelijk te voelen. HetWerktNiet.nl is er voor u en samen lossen we het op.


Prijzen

We kennen de kosten van een monteur aan huis of student aan huis. Deze bedrijven werken met een factuur op basis van uren en voorrijkosten.

Ook hierin zijn wij anders.

Bijvoorbeeld door een vaste dag op een zorginstelling of woongroep. Zodoende kunnen we meer mensen helpen voor dezelfde prijs. Of door gebruik te maken van bestaande budgetten en het gebruik van abonnements vormen. De kosten zijn voor u in ieder geval nooit teveel.